Wie zijn wij

In februari 2021 hebben wij elkaar ontmoet en we waren meteen smoorverliefd. Het groeiende uit tot een intense relatie waarin we elkaars stukken aanraken en helen. Orsetta had al lang een droom om naar Italië te gaan voor langere tijd om te onderzoeken of ze daar wilde wonen. Jan wilde graag een spiritueel centrum in Zuid Frankrijk, maar we besloten dat het toch Italië zou worden dus vertrokken  we in september 2021 met een camper naar Italië om een plek in Le Marche te bezoeken. De plek voelde het niet goed dus we vervolgenden puur op intuïtie via Umbrië, Toscane en via Liguria kwamen we in Piemonte terecht waar we als eerste op deze prachtige boerderij stuitten . We belden de makelaar die ons vertelde dat ze de eerstkomende 3 maanden vol zouden zitten en toch kregen we de volgende dag een telefoontje dat er iemand uit was gevallen. We werden meteen verliefd op de boerderij en op de eigenaar Mauro. Afgelopen mei bezochten we voor de tweede keer de plek waar we geheel onverwacht 10 dagen moesten verblijven omdat we op de heenweg een auto ongeluk kregen en de camper dus naar de garage moest. Mauro wilde op dag 1 de boerderij alleen verkopen en na heel lang wachten op de garage die de camper zou maken, riep Mauro ons op de dag dat de camper klaar was dat hij had besloten dat we in de zomer mochten komen met groepen mensen en retraites komen geven.

Niets gebeurt voor niets ❤️

Orsetta

Ik ben Orsetta Megale 50 jaar en moeder van Angelo en Brigida en ik heb Italiaanse roots. Als kind had ik al een enorme verbinding met mijn vaderland en wilde er ook het liefst gaan wonen. Ik voedde mijn kinderen alleen op en had een meer dan fulltime baan. Ik zat jarenlang elk weekend in de kerk en ik had ook een druk sociaal leven dus tijd voor zelfontwikkeling nam ik niet echt. De eerste reis van het hoofd naar het hart begon in 2018 toen ik een auto ongeluk kreeg en thuis kwam te zitten met een whiplash. Ik wist al vrij snel dat ik nooit meer terug zou keren naar de welzijns/ onderwijs sector waar ik 19 jaar in gewerkt had, maar wat dan wel? In 2019 en 2020 volgde ik het jaartraject bij 365 dagen succesvol en kwam ik in aanraking met mezelf, de verbinding groeide en ook het luisteren naar mijn intuïtie durfde ik steeds meer. Zo ook in het volgen van mijn Italië droom. In het licht staan vind ik soms nog best spannend, maar vol vertrouwen ga ik dit avontuur met jullie tegemoet.

Jan

Ik ben Jan, 57 jaar en vader van Emma en Anne. Ik bewandel mijn pad van hoofd naar hart sinds 2012, die tot nu hebben geleid tot de volgende transformaties:

Van maatwerkpak naar handgemaakte kleding uit bijvoorbeeld Nepal.

Van strak kapsel naar lang haar.

Van liefde willen hebben naar liefde zijn.

Van mijn schaduwkanten wegdrukken naar mijn schaduwwerk omarmen.

Van dromen naar doen.

Van denken naar voelen.

Van neuriën naar zingen.

Van de goddelijkheid buiten mezelf zoeken naar mijn eigen heiligheid als lichtwezen.

Van fikkie stoken naar vuur maken en zijn.

Van man spelen naar man zijn.

Van vrouwen bekijken naar de vrouw zien.

Van bla bla bla naar focus.

Van slappe hap naar stevige kost.

Van angst voor creatie naar creëren.

Van armoede naar overvloed.

Reis mee lief mooi mens.